Любопитно

Слънчев бряг – слънчева почивка

Най-големия и най-приветлив курорт по българското Черноморие е Слънчев бряг. И това го казваме, не само от личен опит, а и в резултат на дългогодишната му история, голямата посещаемост през туристическия период всяка година, както и целогодишно. Благодарение на приятното разположение до море и планина, Слънчев бряг си остава най-желания лятна точка за почивка по българското Черноморие.

За да изкарате и вие едно незабравимо лято на почивка в Слънчев бряг сме подготвили списък с топ пет аквапаркове по нашите курорти, в които ще намерите предложенията и за хотели в Слънчев бряг и околностите.

Aquapolis се намира в Златни Пясъци. Смята се за най-красивия аква парк в Източна Европа и първия създаден такъв в България. Създаден е по уникален мавритано-средиземноморски стил.Намира в северозападната част от курорта Златни Пясъци и е на главния път от курортен комплекс Ривиера до Албена. Предлага неподправен изглед към морето.

Action Aquapark в Слънчев Бряг е първи воден парк по рода си. Разположен на територия от 30 000 кв.м и на главния път за Бургас и Варна, само на няколко минути път от курорт Слънчев бряг. Парка помества 3 000 души и предлага изобилие от развлечения, високи нива на адреналин и високи скорости за семейни забавления. Парка е създаден по дизайнна испанска фирма за изграждане на аквапаркове и предлага изобилие от развлечения и атракции за цялото семейство.

Aqua Paradise се намира в Несебър той е най-голям за територията на страната. След 2009 година е подобрен и предлага 20 нови съоръжения, които доставят удоволствия за малки и големи. Тук всеки търсач на силни усещания ще намери своето амплоа, малки и големи ще се радват на комфорт, забавления и изненади. Множество басейни, масажни процедури, джакузита и лудории чакат своите посетители.

Aqua Planet е разположен в курорт Приморско. Тук е детското царство, което ще побърка децата. Сладоледен бар, бар Острова, суши бар и още много ще има за децата. Тук всяко мъниче ще усети щастливите и незабравими моменти от детството си, а родителите ще са повече от всякога доволни, защото развлеченията и за тях нямат край.

Кубан Аквапарк в Слънчев бряг е водния свят за всеки посетител на курорт Слънчев бряг, който е решил да разпусне в различна и забавна атмосфера. Тук любителите на силни усещания ще намерят нужното, а тези, които искат да се наслаждават под дебела сянка и сред хиляди кубици вода могат да го сторят по баровете с чаша коктейл на бара.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!