Любопитно

Слънчев бряг – слънчева почивка 2

В страната ни България яхтения туризъм е слабо познат, затова пък по света се практикува и почита от много богаташи от най-високо ниво в обществото.

Яхтата дава удоволствие, тя е истинско предизвикателство и страст. Всеки изпитал поне един път това невероятно приключение остава в неговия плен. Говори се, че яхтата е усещане за живот и свобода.

В курорта Свети Влас всеки може да се види най-голямото яхтено пристанище. Тръпката от самото приключение, които дава возенето на яхта е съпътстван от усет на шума на вълните, веещите се платна и всичко това навява за едно неописуемо преследване на облаците.

Днес яхтения туризъм става все по предпочитан в съчетание с лятна почивка и за всеки търсач на силни емоции.

Яхтено пристанище в Свети Влас е с огромен капацитет от 300 яхтени кораба, които предлагат възможност за неповторими изживявания. Сред най-красивите и невероятни места могат да се посетят именно с яхта. С разходка на яхта може да се обходи и цялото крайбрежие.

Неописуемо красива е гледката на десетки и стотици бели яхти подредени по пристанищния кей.

Яхтено пристанище Свети Влас е един пристан за богатите хора с вкус към приключенията и обичащи лукса и развлеченията в свободното време.

Удобство е яхтата да пусне котва в бреговете на Свети Влас след дълго изпълнено с множество изживявания пътешествие.

http://rezervaciq.com/свети-влас/хотели

В курорта изобилства от хотели с много добър вкус и даващи възможности за почивка на всякакви предпочитания и желания.

Построено през 2005 година яхтено пристанище в Свети Влас е едно от най-модернитев акватория на Черно море, носи името „Марина Диневи”.

Възможността да има обособени яхтени пристанища и прекрасното съчетание от природа, море и планина помага българското черноморско крайбрежие да бъде все по-предпочитано за различни видове туризъм. Тук се предлагат и най-високи нива на обслужване на яхти от световна класа.

По брега на Свети Власа изградени множество луксозни хотели, които са идеално предложение за лятна почивка и море в България, а за хора практикуващи яхтен туризъм тази възможност е повече от великолепна. Хотели Свети Влас могат да задоволят и най-прецизния и взискателен вкус за лукс и  удобства. Тук цялото съчетание от невероятна природа и древно културно исторически забележителности правят курорта изключително подходящо място за туризъм, все по-популярен и сред хората практикуващи яхтен туризъм или притежаващи яхти.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!