Други

Врати за гаража със Secdoor

Наближава зимата и по традиция отсега новинарските сайтове са започнали да ни плашат с изявления на метеоролози, че тази зима „щяла да е най-студената от хилядолетия“. Не че ми пука толкова какво говорят по медиите, но си е мъдро по време на тази красива и не чак толкова променлива есен, човек да започне да се замисля и подготвя за зимата. Миналата година по това време сменихме дограмата на терасата, а тази решихме да обновим гаража с една нова врата.

Изгубихме няколко часа в проучвания, но открихме фирмата – Secdoor, която за щастие имаше представителство и в Пловдив – отидохме лично до офиса им на бул. Марица за консултация. Разгледахме най-различни модели и варианти, но най-много ни хареса един модел, който в момента е на промоция – секционна врата без изолация, модел Secdoor ExS.

Само няколко дни по-късно от фирмата дойдоха и ни инсталираха вратата, заедно със задвижващият механизъм, който е немско производство. Много се радвам, че вече като се прибирам вечер ще я отварям с дистанционно, без да се налага да слизам от колата.

Отдавна си мечтая за подобен комфорт! Ако трябва да ви похваля вратата за още нещо, то е, че е много тиха и с цели пет години гаранция – нещо, на което много държах по време на проучването.

Така че, ако случайно се колебаете за нещо , свързано с гаражната врата, в тази статия вероятно открихте решението , а и успях да ви се похваля :))

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!