Любопитно

Варна, морето и морските вълни

Варна, морето и морските вълни. Морска приказка без край. Златни пясъци, парещо слънце и разхлаждащи коктейли. Приказната морска столица на България.

Тук всичко е слънчево, морско и заредено с настроение. Разкошни зелени и прохладни градини, разнообразие от места за отдих, почивка и опознавателна разходка. Тук всеки летуващ може да намери своето любимо кътче и да му се наслаждава докато се измори от красота. Неописуеми са вълшебните гледки и вечерните залези, на които можете да се полюбувате.

Искате да придобиете шоколадов слънчев загар сред спокойствие, тишина и чиста морска вода- това е вашето място. Ако пък желаете да съчетаете вашата лятна ваканция или отпуска с разпускаща разходка сред разхлаждащата зеленина или пък да се докоснете до историята на града и отминалите времена- отново това е вашето място. В един от символите на града- Морската градина можете да откриете всичко необходимо за приятна си и незабравима разходка. Тук може да видите едни от най-редките и защитени растителни видове, множество културно-исторически паметници. Тук можете да се полюбувате и на морското биоразнообразие, представено във Варненския аквариум и делфинариум.

Ако пък търсите забавление и място да похапнете вкусно – заведенията и ресторанти във Варна има какво да ви предложат (погледнете тук няколко предложения). Отпускаща, спокойна атмосфера, класически стил и вкусна храна са на ваше разположение. Екип от професионалисти ще се погрижи да се почувствате като богове сред това морско изобилие. Приветливи и лъчезарни ще ви посрещнат, грижливо и любезно ще ви настанят и обслужат. Ще ви изкушат с освежаваща през летните дни палитра от разнообразни алкохолни и безалкохолни коктейли , множество морски деликатеси, изкусно приготвени от висококвалифицирания готвач. Ако сте любители на националната, китайската, японската, италианската, френската и т.н. кухни, в ресторантите във Варна вашият избор ще е огромен. Вкусни, професионално приготвени и вежливо поднесени, ястията представляват истински кулинарни изкушения, на които човек трудно може да устои.

http://rezervaciq.com/варна/ресторанти/тип/ресторанти.html

търсите забава, шумна музика и танци до зори, заповядайте в заведенията във Варна. Те има какво да ви предложат. Интересни дизайнерски решения ще ви накарат да потънете в света на морските обитатели или внезапно да се озовете в тайнствени и екзотични кътчета по света. Феерия от цветове и звуци, от морски дарове и приказни кораби, причудливи и красиви, ще ви отведат в една морска приказка без край.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!