Други

Вашите очила за вашата визия на курорт

Едва ли има човек, които да не носи слънчеви очила, а и да има такива, то тези хора се броят на пръстите на ръката. Както в зимата, така и в лятото важен е правилният избор на очила, форми, модели и цвят, а с настъпващите горещи и слънчеви дни, избрахме да се насочим точно към тази тема:

  1. Когато не сте уверени в избора – едва ли има сила на света, която може да ви убеди, че изглеждате добре, ако самите вие не харесвате формата и очилата си. Сегашният чифт ви пасва на тоалета, но не може да ви накара да се почувствате удобно. Постоянно усещате рамките да пристягат, цвета на стъклата, създава усещане за дискомфорт, а на всичкото отгоре лъскавите рамки ви дразнят. Специалистите съветват веднага да смените очилата с по-подходящ модел. Може да съчетавате с облекло и обувки, според стила си на носене: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кецове-на-платформа-защо-ги-обичаме.
  2. Важно е да съобразите формата на лицето с формата на стъклата. Така например кръглата рамка на очила, не е най-добрият избор за кръгло лице. По-добре изберете правоъгълни очила, или такива с удължаващи се в ъглите стъкла. Изберете стила, който ще ви подхожда най-добре, а той не трябва да е същият, както формата на лицето ви.
  3. В случаи, че формата на лицето ви е сърцевидна, а челото голямо и брадичката изострена, то изборът на рамки в тигрови нюанси или такива с цветни декори на рамките, които да визират на скулите, няма да са най-доброто решение. Спрете се на правоъгълни форми или такива, които имат леко овални стъкла.
  4. Квадратни лица са най-добре балансирани с кръгли рамки на очила.
  5. Ако лицето ви има правилни пропорции и тясна челюст, съчетани с тясно чело, то може да носите почти всяка форма на слънчеви очила, които вече сте си харесали.
  6. Ако не сте сигурни в избора на очила и рамки, нямате представа, каква е формата на лицето ви, от споменатите категории, то спрете се на класически и универсални модели слънчеви очила, които подхождат на всеки стил.
  7. Винаги може да разгледате и каталозите за очила, в оптиките, да се допитате до специалисти или да сравните вашата форма на лице, с тази на манекените в списанията. Намирайки съвпадения и вслушвайки се в чуждото професионално мнение, изборът ще е много по-лесен, а съчетанието с желаната дреха безупречно: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/кожен-дамски-елек-26202440.
Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!