Други хотелиХотели

Хотел Емберли Лозенец

Информация за обекта
  • Хотел Емберли Лозенец
  • Адрес: Лозенец, ул. Първа
  • Телефон: 088 476 4898
  • E-mail: info@emberli.com

Лозенец е един невероятен летен курорт, който е любима дестинация на много почиващи, както български, така и чуждестранни туристи. Това е така, защото Лозенец, не е като комерсиалните големи Черноморки курорти, при които има много шум и навалица от почиващи.

Когато става въпрос за хотели с басейн в Лозенец, определено се споменава името на Апартхотел Емберли. Това е едно прекрасно място за лятна ваканция, което е любимо на не малък брой туристи. Тези които всяка година идват тук са страшно много.

Едно от любимите неща на почиващите в Емберли е разстоянието до плажа, което е 300 метра, дистанция, която е задоволително близо и същевременно достатъчно далече, за да осигури необходимото спокойствие. Също така в комплекса ще намерите просторни зелени площи и голям плувен басейн, който разполага с детска секция за малките посетители.

Около басейна в хотела има достатъчен брой шезлонги и чадъри, които да поемат желаещите да се излежават на спокойно място, без да се притесняват от големите вълни, пясъка или шума на плажа. Голямо удобство е бара при басейна, от където може да се сдобиете с разхладителна напитка в горещите часове на деня или лека храна.

За семействата с деца, освен детска секция в басейна е осигурена и площадка за луди игри и забавления. Там има люлки и съоръжения за катерене, които имат сертификат за безопасност. Те са разположени в самия комплекс и са монтирани върху мека гумирана противоударна настилка, за да може родителите да са максимално спокойни за децата си.

Много са предимствата на летния курорт Лозенец. Туристически погледнато селото се развива с всеки изминал ден все повече и повече и предлага много добри условия за почиващите. Има голям избор от хотели и други места за настаняване, както и заведения за хранене и питейни заведения и барове. Изберете тази дестинация и това място за нощувка и ще прекарате една незабравима морска ваканция.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!