ХотелиХотели Албена

Хотел Елица

хотел 1-ва линия в Албена

Информация за обекта
  • Хотел Елица
  • Адрес: Албена. Хотел Елица
  • Телефон: 0700 12 110
  • E-mail: elitsa@albena.bg

Разположен директно на първа линия на плажната ивица на черноморския бряг на Албена Хотел Елица е на 300 метра от балнеологичен център „Медика” и е прекрасно място за семейа почивка. Хотел Елица предлага 161 двойни стаи като част от тях са с изглед към резерватът Балтата, а останалите са с прекрасен изглед към морето и плажа. Двойните стаи на хотела има тераса. Хотелът разполага също и с 9 единични помещения. 6-те апартамента се състоят от спалня и хол, като в спалнята има 2 легла което ги прави подходящи за семейства с 2 деца. Стаите са обзаведени модерно и са оборудвани с душ кабина или вана, кабелна телевизия и телефон.

В рамките на хотела ще можете да се насладите на вкусни ястия в ресторант “Елица”, който предлага в пакет all inclusive тематични вечери и разнообразна кухня на вкусовите качества, на които можете да се насладите и на просторната тераса.
В лоби бар “Елица” помещаващ се във фоайето ще Ви предложат алкохолни и безалкохолни питиета, пакетирани храни и прекрасни коктейли.

Дайкири барът ще откриете на самия плаж. Там ще можете да отпиете с наслада от екзотичните коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки както и от различни сладкарски изделия.

Хотелт ще ви предложи и открит басейн за възрастни и деца, паркинг, сейф, обменно бюро. Спортните услуги предлагани от хотела са многобройни, като сред тях са конна база, стадиони, тенис на корт, спортна зала, водни спортове, тенис на маса, картинг, миниголф, дартс и др.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!