ХотелиХотели Албена

Хотел Вита Парк – Албена

Информация за обекта
  • Хотел Вита Парк
  • Адрес: Албена, Хотел Вита Парк
  • Телефон: 0700 12 110
  • E-mail: vitapark@albena.bg

Хотел “Вита Парк” е на 960 метра от плажа на Албена, сред пищна паркова зеленина. В хотел Вита Парк ще намерите всичко от което се нуждаете за Вашата семейна морска почивка. Храна и напитки ще можете да получите по всяко време както и многобройни допълнителни услуги включени в цената на програма Ultra All Inclusive с която работи хотела.

На рецепцията можете да се възползвате от детска количка, индивидуален сейф, хладилник, вентилатор, и др.
Хотелът разполага с 56 вили с хол и трапезария, 35 вили с кухня и климатик, 22 фамилни стаи, 20 единични стаи и 191 двойни стаи. Хотелът осигурява безплатен редовен транспорт до плажната ивица и обратно. Стаите са комфортни и уютни и имат тераса, баня, сателитна телевизия, телефон, хладилник под наем. Вилите включват три стаи баня и тоалетна, като стаите могат да са 2 спални и кухня или 2 спални и хол. Обзаведени модерно, вилите предлагат на гостите си сателитна телевизия, телефон, кухненска посуда и хладилник. 35 от вилите са оборудвани с климатик.

В услуга на гостите в хотела работят снек бар, лоби бар, открит басейн за деца и възрастни, бар при басейна, анимационна зала, аеробна площадка, масаж, амфитеатър, детска площадка, волейболно и мултифункционално игрище. Програмата на анимационната зала е целодневна, а около басейна има и вечерни шоу програми провеждащи се в нея, безплатни за гостите на хотела.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!