Любопитно

Хотели в и около Кърджали

При планиране на следващата си почивка в района на Кърджали, може да изберете едно от следните долу описани места за настаняване в този район. Според това, дали търсите градски хотели, хотели до язовир Кърджали, или комплекс с басейн може да избирате между различните варианти.
Когато пътувате по работа, определено ще имате нужда от хотели в Кърджали, които са с локация, удобна за вас. Често предпочитани са места за настаняване, намиращи се близо до ЖП и автогари, предлагащи паркинг или възможно най-близо до центъра на града и административни сгради.
В града има над 30 места за настаняване, който предлагат централна локация, повечето от тях имат конферентни зали, който могат да се използват за изнасяне на лекции, обучения, семинари и други. Също така голяма част от хотелите имат собствени ресторанти, предлагащи разнообразни кухни – българска, турска, европейска и други.
Определено можем да твърдим, че всички обекти могат да предложат на посетители си безплатен Wi-Fi, климатик или климатизация в помещението за настаняване, тераса или балкон, както и собствен санитарен възел.
В последните години все повече се увеличава тенденцията за съчетаване на полезното с приятното и хотелиерите следват това. Голяма част имат SPA или уелнес зона, както и различни басейни – вътрешни, външни, детски, отопляеми.
Тези от вас, които търсят местенце в този район, предлагащо спокойствие далеч от шума на градската среда предлагаме да се запознаете с хотелите до язовир Кърджали. Тук се предлагат спокойствие, чист въздух и красива гледка към природата и водите на язовира.
Едно такова място е http://glavatarski-han.com/, намиращ се в село Главатарци. Това е хотелски комплекс, предлагащ лукс, уникална архитектура и незабравима почивка. Едни от основните акценти на територията на обекта са първокласния СПА център, 4 басейна, два от който детски, външно джакузи, изискан ресторант, пиано бар, дизайнерски помещения за настаняване и мултифункционална зала. Тя е подходяща за всякакъв вид събития.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!