ХотелиХотели Албена

Хотелски комплекс Лагуна – Албена

Информация за обекта
  • Хотелски комплекс Лагуна
  • Адрес: Албена, Хотелски комплекс Лагуна
  • Телефон: 0700 12 110
  • E-mail: l.beach@albena.bg

Комплекс Лагуна Албена се състои от 3 хотела: хотел Лагуна Бийчхотел Лагуна Маре и хотел Лагуна Гардън.

Хотел “Лагуна Beach” е е позициониран на морския бряг обиколен от красива зелена площ. 7-те етажа на сградата на Хотел Лагуна Бийч са с терасовидна архитектура, като значителна част от стаите имат гледка към морския бряг. Обособени са стаи за непушачи и пушачи, като също така има специална стая за инвалиди както и 2 асансьора. Разполага с климатизирани ресторант и фоайе, закрит и открит басейн., детски басейн, както и джакузи. Любителите на приключенията под вода могат да се възползват от водолазното училище намиращо се на място.

На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник в стаята срещу допълнително заплащане.
Хотел “Лагуна Mare” се намира в екологично чист и богат на зеленина район. Само на 100 метра от плажа както и до балнеологичен център “Медика”. Непосредствено до хотела се намира алеята на занаятите, която е интересно място за посещение. Хотелът се състои от 7 етажа с 3 асансьора, обзаведена стая за инвалиди както и стаи за гости пушачи и гости непушачи. Стаите са със съвременно обзавеждане и оборудвани с климатик.

Хотел “Лагуна Garden” е на 150м от плажа и само на броени крачки от центъра за балнеология “Медика”. Хотелът архитектурно е решен в 7 етажа с терасовидна структура като в сградата работят 3 асансьора. Хотелът предлага на гостите си и на гостите на комплекса коктейл бар, климатизиран ресторант, детски басейн, открит басейн, магазин, анимационна зала с климатик, климатизирано фоайе и масажен кабинет.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!