Любопитно

Почивка в Пампорово през лятото

Пампорово е едно от най-известните зимни курорти в България. Но освен през зимата, курортът е приказно красив и през летните месеци. Разположен в Родопите, курортът без съмнение предлага множество възможности за активна почивка и релакс. Ако досега сте го посещавали само през зимните месеци, поправете тази грешка. Ще останете очаровани колко хубав е през летния сезон, когато дърветата навън са се раззеленили, а пътеките са покрити от разцъфнали цветя.


Защо Пампорово?

Ако искате да избягате от градския шум и да се насладите на красиви гледки, Пампорово е идеалното място за вас. Ще може да се разходите пеша с приятели по едни от най-красивите пътеки в Родопите и да се насладите на гледки, които ще спрат дъха ви.


Не е трудно човек да се влюби в тази загадъчна планина. Сякаш обгърната с мистика и легенди, тази планина пленява всеки, решил да я посети, с богатата си история и чудните песни на Орфей. Криволичещите пътечки ще ви отведат до интересни места – популярни и малко известни, но всички прекрасни.


Курортът определено има какво да предложи на всеки, който търси почивка от големия град. Пампорово се превръща в малък зелен рай, предлагащ спасение от жегата и суетата на града. Тук може да намерите свеж въздух и спокойствие.


Ако сте почитател на велосипедните разходки, ще ви зарадваме, като кажем, че Велопаркът, носещ името на курорта, разполага с цели 15 трасета с дължина над 35 км.


Изберете хотел до лифт Пампорово.

Съветваме ви да изберете хотел до лифт Пампорово. Така лесно, бързо и удобно, без да губите много време, ще може да се наслаждавате на любимите си спортове и да се отпуснете след дългия ден в активности.


За да релаксирате след дълъг ден на активности, можете да посетите релакс зона на хотела, в който сте отседнали. По всяка вероятност ще намерите различни процедури за релаксация и възстановяване, които ще ви помогнат да се почувствате свежи и отпочинали. Масаж, специална терапия или просто отдих в сауна или парна баня – със сигурност това е най-приятният начин за релакс след дълга разходка.


Ако трябва да обобщим. Пампорово е красив курортен град, който се намира в Родопите и е популярно място за зимните спортове. Но освен за зимна почивка предлага отлични условия за отдих през лятото. Ако търсите прохлада и спокойствие, се насочете към Пампорово.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!